Een maand later………

En weer is het de 5e van de maand, DJ update dag. We zijn alweer in de 2e helft van het jaar beland……wat gaat de tijd toch supersnel!! M’n tuin is al een tijdje op orde hoor…..zou wat zijn als ik daar een maand over zou doen. Dan zou er geen sprake zijn van een tuin maar van een landgoed..;0))

De afgelopen maand heb ik niet stilgezeten, maar ja soms staat je hoofd even niet naar bloggen….vond het ook wel lekker om even niet achter de pc te zitten. Dat gaf ruimte in hoofd EN ruimte voor tuinieren en handwerken!!

Maaaaar nu begint de blog-inspiratie weer een beetje terug te komen en beginnen we gewoon weer lekker met een update van de Dear Jane.

Valt er eigenlijk wel wat te updaten?? Jawel…….tis niet veel maar we zijn toch met deze quilt bezig geweest!!

Anke heeft afgelopen maand 2 punten gemaakt en omdat ze een beetje “stoffig” zijn heeft ze ze te luchten gehangen…..

en de volgende

En ik?? Ik heb één heel blokje gemaakt

…….blokje C1……….;0)))

 

 

Onder het blokje liggen de redenen waarom er slechts 1 blokje is gemaakt de afgelopen maand……wat dat allemaal is..??….hierover later meer….:0))

Quiltgroetjes van Joyce!! :o))

23 gedachten over “Een maand later………

 1. Wat een gezellig gezicht, die leuke puntjes van Anke!
  Jouw blokje is ook goed gelukt! Ik kwam deze maand ook niet veel aan de blokjes toe, hoor!
  En die gezellige bloem-dingetjes die je er onder hebt liggen? Niet vergeten, hoor? Ze kijken er zo schattig onder vandaan…..!
  Fijne dag!

 2. Wat een leuk gezicht, die DJ punt aan die kleine waslijn: het lijkt net een grote quilt. Hoewel je dus niet veel gedaan hebt, is er toch weer iet saf: de quilt komt vanzelf een keer af.

 3. ahhhhhh de tuin is schoon en al het onkruid weg!! en wat zien ik? mooie punten en stapels blokken waar we niks van mogen weten en een heel mooi blokje knap gedaan hoor! ziet er prachtig uit ik zal ook even een update geven .

  christine

 4. Hé ..gezellig je bent erweer!!!!!en wat een mooie plaatjes laat je weer zien!!
  de prachtige taartpunten van Anke…je mooie blokje…en je maakt me weer super nieuwsgierig naar wat daar weer onder ligt!!!…;0))
  hele fijne dag

 5. Há ook al druk met allemaal andere leuke en spannende projecten! Maar de blokjes die af zijn zijn maar weer af en hartstikke leuk bovendien!

 6. Mooi blok en taartpunten hebben jullie gemaakt. En ben erg benieuwd wat eronder ligt, het ziet er al voor zover ik het kan zien natuurlijk, erg leuk en mooi uit.

 7. Ik zag bij de melding van her nieuwe log de foto in het klein en dacht echt dat er een grote quilt te luchten hing.
  Hopelijk laat je ons geen maand wachten.
  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *