Roosmantisch!!

Hè………ik ben nog helemaal in shop-sfeer!! Loop nog helemaal na te genieten van een heerlijk dagje winkelen in Zutphen!!

Het was zaterdagochtend een gezellige drukte in de winkel. Er was cursus en er waren meerdere dames die prachtige werkstukken hadden meegenomen om daar achterkanten bij te zoeken. Er kon dus niet alleen volop geaaid worden over nieuwe stofjes………maar ook over verwerkte stofjes!! Ja wij quiltsters weten als geen ander: Kijken doe je met je handen!! :0)))

De OOOOH’s en AAAAH’s vlogen om je oren!! En ja wat is het toch altijd gezellig kletsen met elkaar. Alsof je iedereen al jaaaaren kent. :0))

Naast al deze gezelligheid ben ik ook geweldig geslaagd voor randen en achterkant van m’n Girls Day Out en de sashings voor NI en DJ.

Rond de top van de GDO komt nog een smalle rand, een bredere rand en natuurlijk aan het eind een biesje.

Het rode stofje is voor de smalle rand en voor de bies en de schattige broderie is voor de brede rand.

Voor de achterkant had ik een ruit of een bloem in m’n hoofd. Ja en voor bloemen moet je naar Petra Prins want de stof stond er hoor……….het lijkt wel of deze speciaal voor de GDO is gemaakt…..

Is het niet een geweldig romantisch geheel!!!

Het ligt hier nu allemaal op tafel en ik moet er steeds even naar gaan kijken……

Ben helemaal “In Love”………………..:0))

Quiltgroetjes Joyce :o))

Op de weblog vanuit de winkel van Petra Prins(<–klik) staan foto’s van de werkstukken van de andere dames die zaterdagmorgen aan het shoppen waren……..het was dus met recht A Girls Day Out!!

18 gedachten over “Roosmantisch!!

 1. Hallo Joyce,

  Wat een geweldige stoffen heb je uitgezocht om je quilt mee af te werken. Ik was zaterdag ook in Zutphen (met de rose huisjesquilt) en in het echt is je GDO geweldig. Ben van schrik gisteren weer verder gegaan met het quilten van m’n Angels Story. Heel veel succes met het afwerken en ik kom zeker vaker bij je kijken. Fijne dag, Coby

 2. jeetje joyce!!!!!!!!!!!!!

  laat niet steeds zoveel moois zien ! ik kom al tijd tekort ….

  je achterkant stof vindt ik geweldig en je broderietje zo gaaf!

  voor mijn Dj ga ik ook naar Zutphen voor de shasing.
  vindt je gdo zo prachtig geworden je verdiend echt een ere plaatsje hiervoor!

  christine

 3. Ik ben met je mee In Love, hoor! Ook op de winkel in Zutphen…. Zo geweldig!!!
  Heerlijk wat wordt dit een mooie quilt! Geniet ze!!

 4. oihhh..als ik dit weer zie!!!!.;0))zo mooi..
  en de achterkant..helemaal S*U*P*E*R*!!!!!!
  en het was zoo gezellig..;0))
  zo leuk je weer te zien..;0))
  fijne dag

 5. wat een mooie romantische stof ! Je hebt ook geluk dat je die nu op het gepaste moment binnen je bereik hebt. En die broderie..mmm zou ik ook wel kiezen. Nog veel quiltplezier!

 6. Nu ik in Amsterdam werk kom ik eigenlijk nooit meer in Zutphen. Dat is niet goed. Ik zie het al, als ik naar je stoffen kijk, ik moet er echt snel weer eens naartoe. Wat een mooie keuzes heb je gemaakt.

 7. En de broderie en de bloemenstof ……. geweldig mooi.
  Ik heb ze lang bekeken, dus hoop dat ik het mooie er niet vanaf heb gekeken
  :-)).

  Wat een schatjes achterin de auto, heerlijk met hun mooie mand.

 8. Prachtig is-ie, ik ben momenteel die van mijn moeder aan het doorquilten (haar achterkantstof lijkt op die van jou), terwijl mijn GDO wel klaar is met borduurwerk, maar verder nog gepieced moet worden. Heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *