Snif…..snif….

….snif….snif….. zit even in de lappenmand!!

Jammer want ik heb BIJNA goed nieuws om te laten zien!!

…..snif……….snif………

Tot gauw!!

Snifgroetjes van Joyce ;0)

31 gedachten over “Snif…..snif….

 1. Hallo Joyce niet zo’n fijn nieuws dus van hieruit ook van harte beterschap.Wat laat je toch weer iets veelbelovends zien?groetjes Nelleke

 2. Dag Joyce, allereerst beterschap. Ik lees vaak jou gezellige blog. Nu quilt ik nog niet zo lang en ik was mijn eerste grote quilt aan het quilten. Dit lukte niet helemaal kreeg last van mijn arm. Toen heb ik jouw quilttip nog eens gelezen (blokkertafeltje)en zo’n tafeltje gekocht. Vanmorgen 1 uur gequilt zonder een centje pijn. Dus heel erg bedankt. Trouwens mijn 2 cockers vinden het ook een uitkomst want die liggen lekker onder de quilt te slapen.
  groetjes Yvonne hartink

 3. Bedankt voor jullie beterschafswensen!! Hartstikke lief!!

  Tis nog steeds niks hier. Heb zelfs geen puf om naald en draad vast te houden.
  :(((

  Yvonne wat fijn dat het tafeltje ook voor jou zo’n uitkomst brengt!!

  Ik hoop snel weer op de been te zijn en weer op te duiken in weblogland!!

 4. Ach meid, ziek zijn…. En al een week….. Tis om moedeloos van te worden niet…rust maar lekker uit met een heerlijk quiltje over je en hoop dat je weer snel beter mag worden hoor! Zodat we eindelijk jou Dear Jane blokjes mogen komen bewonderen…..en heb je niks gemaakt, geen probleem hoor, dan volgende maand toch! We komen toch wel regelmatig even op ziekebezoek. Een gemeende beterschap, want een knuffel met die verkoudheid stellen we weer even uit! Groetjes uit Virginia

 5. Hallo Joyce,
  Nog steeds in de lappenmand? Ik hoop dat het al wat beter met je gaat en dat je je snel weer goed voelt, zodat je weer lekker kunt quilten en bloggen.

  Groetjes Elle

 6. Hallo Joyce, ik hoop voor je dat het alweer een stuk beter met je gaat.Want ikwil je mandjes kleed heel graag weer zien ,vooral als hij af is.Wat zal het mooi zijn.

  Fijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *