Opgeruimd staat netjes…

De laatste tijd ben ik flink aan het opruimen geslagen en toen kwam er in m’n hobbykamer ruimte voor een megaprikbord!!

Een prikbord van 2,5 bij 2 meter…………..WAT EEN LUXE!!!

Ook de pc weggeruimd en alle bestanden overgezet naar m’n laptop, nu kan ik weer bloggen!!

Op het prikbord pronken allerlei vierkante lapjes………néé ik ben niet aan de Antieke Quilt begonnen maar zus Monique werd door het middenstuk geïnspireerd om een kleine quilt te maken. Vanavond is het familiebee en dan gaat ze er weer verder mee.

En wat ga ik dan zelf op het prikbord prikken???

Allereerst de Sterren en Mandjesquilt……..

…….woensdag is het mandjesdag en dan ga ik deze eens uitstallen.

En dan de 5e van de maand………….

………jawel, ik ben begonnen!! Eens kijken of ik door de ballotagecommissie kom van het bloggersclubje wat iedere 5e van de maand een DJ update heeft. Zal me voorlopig maar goed gedragen!! ;0))

En waar het superprikbord natuurlijk ook voor gebruikt zal gaan worden…….

Merlin heeft al wat blokjes uitgezocht!! De 20ste mogen deze opgeprikt worden…..

Zou ik eigenlijk wel genoeg hebben aan dit megasuperprikbord???

Quiltgroetjes van Joyce!! :o))

 

23 gedachten over “Opgeruimd staat netjes…

 1. Kijk, je bent er even niet en zie eens wat er bijgekomen is. Een echte designwall, helemaal schitterend! En nu maar aan het werk met alle lapjes……..

 2. Joyce, met open armen ontvangen wij jou, welkom bij de Dear Jane club! Ik zet je erbij. Wat een heerlijk opgeruimde kamer en dan die prikwand, super!
  Morgen gaat je speldenkussen op de post, vandaag kwam het er niet van!

 3. Gezellig dat je bij de DJ-bee komt!! Helemaal super; hoe meer zielen hoe meer DJ-vreugd!!!
  En wat een schitterende designwall..! Ik wou dat ik een muur had die daarvoor groot genoeg was………….. Lijkt me super werken!
  Groetjes.

 4. Wow zeg, wat een heerlijke design muur. Maarre als ik zo lees wat je allemaal doet, is hij dan wel groot genoeg? En wat ziet je kamer er opgeruimd uit, zo overzichtelijk. Ik zou er ook eens aan moeten beginnen..zucht..

 5. *Jossie en Hennie……..opgeruimd hè? En na de bee van gisteravond is het meteen weer opgeruimd……hoe lang zal ik dit volhouden?
  *Marion het bord is van een of ander schuimmateriaal gemaakt wat eigenlijk bestemd is voor de akoestiek…..oh het klinkt nu zo mooi als ik loop te zingen tijdens het quilten…;0))
  *Betty en Ria, wat een welkom bij de DJ-club!! :0))

 6. Heerlijk he, zo’n opgeruimde kamer? En je design-wall is dus eigenlijk een de-zing wall? Dan moet je binnenkort maar eens een filmpje op je weblog zetten, als je het hoogste lied zingt :o)))))

 7. Vandaar dat het hier zo stil was. Dat is nog eens een mooi prikbord. Je bent nog lekker bezig met van alles en je krijgt DJ op visite.
  Veel succes met haar.

 8. *Gluurt om het hoekje, en ziet dat de hele designwall al vol hangt,… gaat er even lekker bij zitten om alles ‘ns goed te bekijken,… en dan,… hé wat is dat? De designwall kan omhoog gehesen worden, en dan komt er nog eentje tevoorschijn,… aaaaaaaaaaaaaaaach,…. met de posies,…
  Die Joyce toch,…
  ;o)

 9. jeetje en ik vond het al zo vedacht stil hier ja opruim woede? kom even bij mij langs dan . dan zet ik koffie met wat lekers erbij .

  wat een prachtig prikbord heb je daar wat zal die gauw vol hangen met al jouw projecten .. gezellig dat je de 5e van de maand ook langs kom met sjaan.
  we achten af en genieten van je opgeruimde kamer!

  christine

 10. Nou,zo’n designwall is helemaal super Joyce! Ben benieuwd naar je projecten…;-)
  Ik ben de laatste week aan het klossen geweest (met de naaimachine) om zo een stitcherie-ufo af te maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *