Neem vaker een bloemetje mee….

Het is weer tijd voor een update van m´n quilt in wording……Girls Day Out!!

In deel 8, van de 12 delige serie, zijn de girls deze keer voor bloemetjes gaan winkelen!!

Voor de bloemenwinkel staat een tafeltje uitgestald met Phalaenopsis. Deze Orchidee maakte ik ooit in schaal 1:12 en staan ze niet leuk in dit winkeltje?! Iedere maand is het weer zo leuk om met deze blokken te “spelen”!!

Net als bij het café bloeit de Wisteria ook hier uitbundig!! Voor ik met stitcheries begon had ik nog nooit een frans knoopje gemaakt. De eerste waren dan ook echt een ramp maar na zoveel bloemen is het kinderlijk eenvoudig geworden!!

Het maken van de prachtige oude handkar vol met gezellige blommetjes was een feestje om te doen!! Zo leuk om het te zien groeien (en bloeien) terwijl je aan het borduren bent!!

Het zijn inmiddels aardig wat winkeltjes die de afgelopen maanden gemaakt zijn. Je kunt ze allemaal terugzien in het fotoboek van Girls Day Out. In de linkerkolom van deze weblog staat een plaatje met een link naar dit album.

Quiltgroetjes van Joyce :o))

22 thoughts on “Neem vaker een bloemetje mee….

 1. Hoi Joyce,
  Wat schitterend heb je alles gemaakt. Ik zat met mijn neus tegen het scherm: die orchideeën heb je ook gemaakt?! Ongelooflijk!
  Die Franse knoopjessteek lukt mij nog niet, maar het ziet er mooi uit die bloeiende blauwe regen! Leuk project elke maand iets anders…
  Fijne avond!

 2. hallo Joyce ik sluit me bij de andere aan in een woord schitterend lijken wel poezieplaatjes zo mooi.groetjes nelleke

 3. Heee dame, Je bent alweer aardig op koers! Leuk blok was dit. Eind van het jaar gaan we halen, zeker weten.

  Groetjes, @nke

 4. wat heerlijk om dit weer te zien…en wat wordt het mooi!!!
  ik heb me voorgenomen nu ik dit heb gezien ..mezelf morgen te trakteren op een blommetje!!!
  gdo( gerda’s day’s out;0))..)
  fijne avond..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *