Snoepje van de week…..

In April was blok 4 van de quilt Girls Day Out aan de beurt.  Het snoepwinkeltje!! Ik kreeg hierbij een enorme trek in SNOEP!!!

Bij het zien van die roze/gele schuimblokken krijg ik het water in m’n mond! Zo’n bakje gaat er dan ook zo doorheen!! Er werden niet alleen schuimblokken ingeslagen maar ook spekkies moesten eraan geloven!!

Voor dit blok mocht ook de kralendoos op tafel komen want in de quilt komt geen echt snoep…….dat zou er nooit lang op blijven zitten!!

Het was echt een feestje om dit blok te maken.Zo leuk al die verschillende dingetjes erin.

Hier nog een overzichtje van Januari t/m April. 

In de maand Mei gaan de Girls een “terrasje pikken”!!

Het logje wat ik eerder maakte over blok 1 t/m 3 staar hier (<==klikken)

21 gedachten over “Snoepje van de week…..

 1. Wat gaaf!
  Brengt me meteen terug naar m’n jeugd dat ik tegen m’n broertje zei,… vraag jij aan ons mam of we ’n dubbeltje mogen,…. die op zijn beurt tegen ons mam zei,…. ons Ingrid vraagt of we ’n dubbeltje mogen,….
  Schuimblokken hmmmmm,…. en zoethout en zwart-wit,…..
  ;o)

  Wat kun jij toch geweldig mooi handwerken!
  Alles staat er met zo veel zorg op!
  Het luifeltje vind ik ook zo schattig,…..
  Doei!
  ;o)

 2. Wat een leuke quilt wordt dit. En een hele leuke oplossing met die kraaltjes. Want tja met echt snoep krijg je allemaal vieze smurrie op je quilt.

 3. Hallo Joyce, via het prikbord kwam ik op je site uit. Met open mond heb ik van al je moois zitten genieten! Ik ben helemaal weg van jouw “Leanneke” en de blokken van “Girls day out” zijn om van te watertanden. Als beginnende quiltster droom ik van dit soort resultaten.
  groetjes en een fijn weekend
  Jolanda

 4. @Goof, haha heerlijk zo’n broertje!! Ik was de jongste en mocht met m’n 14e op de brommer van m’n zus rijden……..echter alleen als ik snoep ging halen voor haar!!
  ;o)
  @Wilma ik kan deze echt aanraden!! Het is echt een hele leuke quilt om te maken.
  :o)
  @Jolanda dank je wel voor je compliment!! Ik quilt ook nog niet zo lang. Ik neem voor alles de tijd en als iets me niet bevalt haal ik het uit en begin weer overnieuw!!

 5. wat een gezellige quilt joyce enne als je nu de snoepjes opzij gaat zetten blijft het een leuke quilt ,,,ik zou nog voor dat ik de draad in de naald had dat schaaltje al leeg hebben hihihhahahihi

  christine

 6. Via via via……kom ik op jouw weblog en wat ik hier allemaal zie, smullen hoor (letterlijk met die heerlijke spekjes LOL)!
  Je maakt prachtige dingen. Twee weken geleden ben ik aan het quiltwinkeltje begonnen van de Girl’s Day Out, dus dat verkeert nog in een zeer pril stadium. Ik ben van plan om het hierbij te laten, ik heb zo veel andere dingen om handen, maar nu ik dit bij jou zie, zucht……..weet ik het niet meer zo zeker dat het bij dat ene winkeltje blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *