Familiebee….

Vanmiddag het een en ander opgeruimd en klaargezet want maandagavond is sinds kort Familiebee!! Samen met m´n 2 zussen en m´n nichtje wordt er dan met stofjes gespeeld!!

Zo gezellig!! Ze zijn ook in de ban van het quilten aan het raken en sinds 3 weken hebben we dan ook een echte familiebee!!

Gelukkig is er aan inspiratie geen gebrek want ik heb inmiddels aardig wat tijdschriften en boeken verzameld. Er wordt ook al driftig gefantaseerd wat er allemaal gemaakt gaat worden……..

Tja het is moeilijk kiezen maar de keuzes zijn gemaakt……er wordt geappliceerd, geborduurd, patchwork gedaan en straks natuurlijk gequilt!!

 Als beginnend quiltsters hebben ze zich al goed aangepast want uiteraard wordt er binnen deze 3 weken al aan 2 projecten gewerkt………we zijn met z´n 4-tjes bezig met de BOM (Block of the Month) van Gail Pan Designs (<=== klik) aan het einde van dit jaar hebben we dan een gezellig kerstquiltje!!

Voelen we ons helemáál thuis zijn als we bij elkaar op visite komen.

Oh ja, waar is eigenlijk die opgeruimde tafel van vanmiddag gebleven???


10 gedachten over “Familiebee….

 1. Wat gezellig zo’n familie-bee!!!en wat heerlijk dat jullie met een aantal projecten bezig zijn (ik hou daar wel van:0)))..)
  het ziet er leuk uit allemaal!!!

 2. @Gerda, herkenbaar hè die meerdere projecten….
  @Wilma, haha… verre familie is ook welkom hoor!!
  @Annelies ik vind het ook echt heel erg leuk dat ze begonnen zijn en voel me best een beetje bevoorrecht. Gelukkig zijn er in het quiltwereldje heel veel gezellig mensen om samen de hobby mee te delen.

 3. Wat een gezellige boel bij jou thuis. Een opgeruimde tafel vergeet het maar, als je lekker met lapjes en draadjes bezig bent moet je geen opgeruimde tafel willen, dat gaat nu eenmaal niet samen. Ha,ha,ha.
  Groetjes Hennie.

 4. Wat ontzettend leuk!
  :o)

  Ik heb ook geen quiltende familieleden,…. snif,…..
  Maar, wel geweldige quiltvriendinnen!
  ;o)

  pssst, dat borduurwerk met de hartjes vind ik zo mooi!

 5. Hey, wat leuk hè Joyce! Toen ik zojuist quiltdjoojs “goegolde” las ik dat Goof míjn hartjes zo leuk vindt. Ik ben natuurlijk apetrots. Goof: bedankt voor het compliment en ik ga extra mijn best doen om je de vooruitgang volgende week te laten zien. Tis mijn eerste quiltje en ik vind het heel ontspannend om te doen na mijn dagelijkse drukke kantoorwerkzaamheden!

 6. Goof, en andere “fans”: ik vergat te vermelden dat ik (de maakster van het hartjesborduurwerk) de trotse zus van Joyce ben: Marijke (hihi)

 7. Nou ik vind het er erg gezellig uitzien allemaal! ik kan niet wachten om ook aan deze tafel aan te schuiven, nog 2 weekjes! xx

 8. Heee Steph!! Wij kijken er ook hartstikke naar uit dat je weer op Nederlandse bodem bent!! Je stoel staat al klaar…..maar nog even genieten daar hoor!!
  XXXXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *